car wallpaper.jpg

Fleet Monitoring

Protect your investment with Fleet Monitoring

​Met onze Fleetmanagement oplossingen helpen wij u uw wagenpark effectief en kostenefficiënt te beheren. Rond de klok en overal te wereld heeft u zicht op uw voertuigen en kunt u belangrijke statistieken opvragen.

Stay Connected

OSCAR staat 24/7 in verbinding met het Cloud platform. Zelfs wanneer een voertuig uitstaat of in een parkeergarage geparkeerd staat, behoudt hij zijn connectivity. Dankzij de ingebouwde A-GPS (Assisted) module is het voertuig altijd te lokaliseren. A-GPS werkt in feite op dezelfde manier als een GPS-systeem, maar A-GPS wordt verder ondersteund door externe bronnen als zendmasten en WiFi-netwerken om de positie nauwkeuriger te bepalen.

Verlaag uw bedrijfskosten

Met onze Fleet Monitoring service zorgen wij voor effectief beheer van uw wagenpark. U bepaalt het beleid en wij voeren het voor u uit. Op deze manier legt u de focus op uw corebusiness activiteiten en blijft de kwaliteit van uw wagenpark geborgd.

OTA updates

Laat ons ervoor zorgen dat uw apparaten werken zoals het hoort met dagelijkse controles, updates en diagnoses. Als uw apparaten worden gecontroleerd door ons team, zorgt u ervoor dat u zoveel mogelijk up-time heeft, door preventief onderhoud en volledige diagnose van uw apparaten.

 

Door directe communicatie met de auto via de OBD poort van elke individuele auto, stellen wij u op elk gewenste interval op de hoogte van de technische staat van uw voertuigen en adviseren wij in het plannen van specifieke onderhoudsmomenten.

Wij verzorgen op maat gemaakte rapportages met alle gegevens over de technische staat van uw voertuigen door uitgebreide diagnose en performance checks van alle OSCAR dongles die in uw voertuigen zitten.

Neem contact met ons op

© 2021 Drive by IT | Automotive IoT Services & Software Development | info@drive-by-it.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | KvK nummer:74365428 | BTW: NL002175740B94

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin