All-in One Smart Car Solution

Combining IoT with the Automotive industry to create your Smart IoT Car Solution.

Verbind uw voertuig met de Cloud. Met het IoT platform kunt u geavanceerde functies koppelen aan uw voertuig en deze op afstand vanaf een tablet of smartphone aansturen.

1/4

Met ingebouwde internettoegang via een 4G / 3G-verbinding plus Bluetooth en WiFi, afhankelijk van uw model.

Met een ingesloten Raspberry Pi kan de dongel bijna alles doen.

Realtime volgen van voertuig positie, snelheid en hoogte. Bevat A-GPS die de prestaties van de GPS snelheid aanzienlijk verbetert.

Geavanceerde OBD-II-chip die communicatie met alle OBD-II-compatibele voertuigen ondersteunt.

Ingebouwde 3-assige versnellingsmeter voor het meten van alle horizontale en verticale G-krachten op de auto.

Weergave van spraakmeldingen op basis van gegevens van GPS, versnellingsmeter, autodiagnostiek of extern aangesloten apparaten.

Sluit randapparatuur aan met behulp van een van de twee meegeleverde USB 2.0-poorten, HDMI- of GPIO-pins.

Toonaangevende hardwarecomponenten samengevoegd tot een compacte OBD-dongle

Een ingebouwde Raspberry Pi levert de rekenkracht waardoor de AutoPi-dongle vrijwel alles kan doen. Het draait gemakkelijk een volledig Linux-besturingssysteem samen met veeleisende applicaties.

Geavanceerde ingebouwde OBD-II-chip die communicatie met alle OBD-II-compatibele voertuigen ondersteunt.

Sluit USB-randapparatuur aan op een van de twee meegeleverde USB 2.0-poorten. Bijvoorbeeld WiFi- en Bluetooth-apparaten of zelfs een HD-camera die als dashcam kan worden gebruikt.

De AutoPi is uitbreidbaar via Bluetooth 4.1 met Bluetooth Low Energy (BLE). Verbind hiermee een reeks producten van derden.

De ingebouwde modem maakt internettoegang mogelijk via een 4G / 3G-verbinding, afhankelijk van uw model. Dankzij ons toekomstbestendige ontwerp kan de netwerkmodule eenvoudig worden vervangen door andere uitbreidingskaarten die de standaard Mini PCI-Express-socket ondersteunen.

Ingebouwde 3-assige versnellingsmeter maakt real-time meting van alle horizontale en verticale G-krachten op de auto mogelijk.

Sluit een touchscreen of een ander weergaveapparaat aan via de meegeleverde Micro HDMI-poort. Een essentiële functie bij het bouwen van een computer of entertainmentsysteem in de auto.

Extra verbindingsopties zijn beschikbaar via ingebouwde Wi-Fi 802.11 b / g / n.

Realtime volgen van voertuigpositie, snelheid en hoogte. Bevat A-GPS-ondersteuning die de opstartprestaties en time-to-first-fix aanzienlijk verbetert.

Weergave van spraakmeldingen op basis van realtime gegevens van GPS, versnellingsmeter, autodiagnostiek of een ander aangesloten apparaat.

Integreer met en bedien hulpsystemen in uw auto. Bijvoorbeeld een elektronische boostcontroller van derden of een injectiesysteem met water / methanol. Een handige optie voor geavanceerde IoT-projecten.

Voor degenen die precieze timing en nauwkeurigheid nodig hebben, hebben we een native Real-time klok op het apparaat toegevoegd. Dit betekent dat het apparaat ook wanneer het offline is, altijd de juiste timing behoudt.

Visualiseer al uw gegevens in het volledig aanpasbare dashboard van de AutoPi Cloud

Configureer de dashboard met verschillende widgets om uw gegevens exact weer te geven zoals u dat wilt.

Het AutoPi-dashboard is gebaseerd op widgets, die elk informatie weergeven die betrekking heeft op uw auto. De gegevens in elke widget kunnen rechtstreeks van de interne computer van uw auto komen of van externe apparaten die op de AutoPi-dongle zijn aangesloten. Het dashboard is volledig aanpasbaar; widgets kunnen worden toegevoegd, verplaatst, verkleind en opnieuw verwijderd. In live-modus toont het dashboard datastreaming rechtstreeks vanuit uw auto. In de pauzemodus kunt u eerdere gegevens bekijken.

Download nieuwe widgets vanuit de bibliotheek

De bibliotheek bevat vele widgets die gegevens op uw dashboard op verschillende manieren kunnen visualiseren. Alle extra software die nodig is op uw AutoPi-dongle om gegevens voor nieuwe widgets op te halen, wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te beslissen is wat u wilt laten zien.

Overzichtelijke rittenregistratie.

Al uw reizen kunnen in de cloud worden opgeslagen en u kunt altijd teruggaan en ze bekijken. Een specifieke reis kan in uw dashboard worden geladen en de gegevens kunnen worden bekeken met de door u gekozen widgets.

Ook interesse in deze Smart OBD Module?

De Smart OBD Module bevat een nieuwe snelle 4G / LTE-modem met wereldwijde ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw apparaat altijd online is en dat u overal toegang hebt tot uw voertuig. De connector is direct klaar voor gebruik in uw auto.

Het apparaat wordt geleverd met een ingebouwde 16GB Memory Card.

€275,-

*Uw apparaat vakkundig laten inbouwen? Klik hier voor meer informatie.

Tel: +31 (0)647555866. Whatsappen kan ook.

Maandag t/m Vrijdag   17:00u - 22:00u

Zaterdag en Zondag    10:00u - 22:00u

15 JAAR ERVARING IN DE IT EN AUTOMOTIVE BRANCHE
ONZE DIENSTEN
ADRESGEGEVENS

Wij ondersteunen u graag bij de aanschaf van een auto. Kom bij ons langs en laat het voertuig controleren op een correcte KM-stand en op aanwezige foutcodes.

 

Verder helpen wij u graag de opties in uw voertuig te personaliseren en naar eigen smaak in te richten.

Car Diagnostics:

KM-stand controle, uitlezen foutcodes

Long Coding:

Gordelpiepje uitzetten,

Knipperlichten in ruststand aanzetten,

Mistlampen als adaptieve  bochtenverlichting of dagrijverlichting instellen,

Buitenspiegels automatisch laten inklappen etc.

Drive by IT

Zebraspoor 549

3605 HG Maarssen

Tel: +31 (0)647555866 

KvK nummer: 74365428

BTW: NL002175740B94

  • Dive By IT Facebook Page
  • Drive By IT Twitter Page

© 2020  drive-by-it.com   |   drive-buy-check.nl   |   Algemene voorwaarden