Enkele features van de DBIT OBD dongle

WiFi Hotspot

Connect your devices

Veel tablets en laptops hebben geen draadloze internetverbinding, waardoor het gebruik ervan buiten het Wi-Fi-bereik beperkt wordt. Omdat de DBIT dongle altijd online is en kan functioneren als mobiele hotspot voor in de auto, kunnen passagiers met hun devices inloggen op het mobiele netwerk.

Ongevallendetectie*

Verkeersborden herkenning*

De dongle registreert wanneer airbags uitklappen en kan bij een ongeval meldingen versturen naar uw familieleden of hulpverleners. Het heeft een ingebouwde versnellingsmeter die helpt bij het detecteren van plotselinge veranderingen in snelheid, wat duidt op een crash.

De DBIT dongle kan met de invoer van een aangesloten dashcam verkeersborden lezen en waarschuwen bij gevaarlijke situaties. Het systeem kan snelheidsborden, inhaalverboden, eenrichtingsaanwijzingen en spookrijden volgen. Daarnaast kan de dongle u realtime waarschuwen met spraakopdrachten of alarmen.

Dashcam Cloud streaming*

Sluit gemakkelijk een dashcam aan via één van de USB poorten om videobewijs intern op te slaan of rechtstreeks te uploaden naar een externe server. De beelden kunnen makkelijk op een later tijdstip teruggekeken worden en als bewijs worden gebruikt voor verzekeraars en hulpdiensten.

Remote Start*

Bij sommige automodellen kan de DBIT dongle uw auto vanaf een afstand starten. Op deze manier kunt  u het systeem zodanig instellen dat uw auto automatisch start wanneer u zich binnen 100 meter van uw auto bevindt. Of laat uw auto van tevoren starten om hem alvast voor u op te warmen in de koude winterdagen.

Diefstal detectie*

De dongle kan de bewegingen en de start van uw auto volgen. U kunt de dongle zo instellen dat u elke keer wanneer de auto gestart wordt, een melding krijgt en zelfs de voertuigpositie realtime online kunt volgen, zodat u de autoriteiten naar de exacte locatie van uw voertuig kunt leiden.

Veiligheidsgordel meldingen*

Veiligheid voorop, ook voor andere gebruikers van uw auto. Met de DBIT dongle is het mogelijk om waarschuwingen op uw smartphone of tablet te krijgen, wanneer uw auto in beweging is en de veiligheidsgordel niet wordt gebruikt. Met dit systeem hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u uw auto uitleent aan uw kinderen of andere geliefden.

Monitor rijgedrag op afstand*

Het uitlenen of verhuren van uw auto kan een gok zijn, omdat u niet weet of anderen uw auto op dezelfde manier behandelen als u. Maar nu kunt u het rijgedrag realtime online volgen. U kunt de dongle bijvoorbeeld instellen om berichten naar u te verzenden wanneer snelheidslimieten worden overschreden. U kunt hoorbare alarmen of gesproken woord in de auto laten klinken om de bestuurder te waarschuwen. Dit is perfect voor mensen die hun auto verhuren via online communities.

Rijoptimalisatie - Eco Friendly*

Veel chauffeurs realiseren zich niet hoeveel geld ze kunnen besparen door hun rijgedrag aan te passen. De tankinhoud, het gemiddelde verbruik en de versnellingsstand geven continu informatie over uw rijstijl. Wij stellen deze gegevens beschikbaar op ons platform, waarmee het mogelijk is om een ​​systeem te creëren dat u helpt bij het bereiken van het optimale rijgedrag en daarmee het verkrijgen van het grootste rijbereik.

* Dit betreffen features die op maat geprogrammeerd moeten worden.

DBIT OBD Dongle

Bring Intelligence to Your Car

Indien u vragen heeft of benieuwd bent naar onze DBIT OBD dongle, stuur ons gerust een bericht. Wij staan u graag te woord en geven u graag advies over onze services en producten.

+31 (0)647555866. Contact via Whatsapp

Maandag t/m Vrijdag   08:30 - 17:30

IoT Automotive Solutions

Niet iedereen heeft het budget om een dure wagen te kopen die voorzien is van allerlei technische snufjes.

Met onze Smart DBIT dongle maak je van je eigen auto een SMART Car. Plug de dongle in de OBD poort van je auto en koppel geavanceerde functies aan je auto, die je vervolgens met je smartphone of tablet kan aansturen.

Drive by IT for Business

Een PaaS oplossing voor dealers, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders.Wij geven via ons IoT platform inzage in het verbruik, de technische staat van het voertuig en het algehele rijgedrag van klanten. Deze waardevolle data helpt om onderhoudsmomenten eerder te kunnen voorspellen en kan worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Contactgegevens

Drive by IT:

Tel: +31 647555866

Email: info@drive-by-it.com

KvK nummer: 74365428

BTW nummer: 196275933B02

  • Dive By IT Facebook Page
  • Drive By IT Twitter Page

© 2020  drive-by-it.com   |   Privacy Statement   |   Algemene voorwaarden