.jpg

Wij brengen IoT naar de Automotive branche

Born by Innovation

Onze expertise in de IoT en onze grote liefde voor auto's heeft ertoe geleid dat wij deze werelden bij elkaar wilden brengen. Het was voor ons een simpele keuze om ons bedrijf te richten op het combineren van technologische ontwikkelingen op IoT gebied met dat van de hedendaagse auto.

Steeds meer auto's worden namelijk voorzien van ingewikkelde software, sensoren en stuurprogramma's om het rijgemak te vergroten en de veiligheid van het voertuig te garanderen.

Drive by IT is gespecialiseerd in het configureren en personaliseren van deze software, zodat u uw voertuig écht naar eigen smaak kunt inrichten.

Particulier

Omdat namelijk niet iedereen in Nederland zich een dure auto met de allernieuwste snufjes kan veroorloven, maar toch gebruik wil maken van de techniek die beschikbaar is, hebben wij de DBIT OBD dongle ontworpen. 

 

Wij geloven dat met deze oplossing iedere automobilist meer verbonden raakt met zijn auto en meer inzicht krijgt in de prestaties van zijn of haar auto.

Voor de particuliere autobezitter leveren wij een Plug & Play device met toegang tot ons Cloud platform. Enkele functies;

 

 • Inzage in het verbruik, positie, gemiddelde snelheid etc.

 • Zelf in te stellen triggers: bijvoorbeeld het activeren van de claxon en aangesloten dashcam wanneer de G-sensor een inbraak detecteert.

 • Meldingen ontvangen via SMS/Mail wanneer bepaalde triggers geactiveerd worden.

 • Het via smartphone of tablet kunnen bedienen van de aanwezige voertuigopties (standkachel, verlichting, verwarming etc.).

Drive by IT for Business

Voor de zakelijke klant leveren wij de Telematics Unit. Hiervan zijn de ‘Out of the Box’ features:

 • Fleet Monitoring & Management.

 • High Speed CAN logging (voertuig data communicatie met de Cloud.

 • High Speed Accelerometer logging (inzage in het verbruik, snelheid etc.

 • Custom DBC File integratie.

 • Over-The-Air updates en management van de DBIT Telematics Unit.

 • Door middel van de CAN Analyzer kunnen wij met elke auto communiceren op Proces-ID niveau om bijna alle data uit de auto te krijgen die wij maar wensen. Deze data kan gebruikt worden om de in de auto aanwezige regeleenheden, aangepaste commando’s uit te laten voeren.

Deze oplossing kan gebruikt worden om inzicht te geven in het autogebruik en rijgedrag van klanten. Met deze data kan geanticipeerd worden op onderhoudsmomenten, de technische staat van voertuigen worden opgevraagd en kunnen commerciële mailings verstuurd worden.

+31 (0)647555866. Contact via Whatsapp

Maandag t/m Vrijdag   08:30 - 17:30

IoT Automotive Solutions

Niet iedereen heeft het budget om een dure wagen te kopen die voorzien is van allerlei technische snufjes.

Met onze Smart DBIT dongle maak je van je eigen auto een SMART Car. Plug de dongle in de OBD poort van je auto en koppel geavanceerde functies aan je auto, die je vervolgens met je smartphone of tablet kan aansturen.

Drive by IT for Business

Een PaaS oplossing voor dealers, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders.Wij geven via ons IoT platform inzage in het verbruik, de technische staat van het voertuig en het algehele rijgedrag van klanten. Deze waardevolle data helpt om onderhoudsmomenten eerder te kunnen voorspellen en kan worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Contactgegevens

Drive by IT:

Tel: +31 647555866

Email: info@drive-by-it.com

KvK nummer: 74365428

BTW nummer: 196275933B02

 • Dive By IT Facebook Page
 • Drive By IT Twitter Page

© 2020  drive-by-it.com   |   Privacy Statement   |   Algemene voorwaarden