Wij brengen IT naar de Automotive branche

Born by Innovation

Onze expertise in de IT en onze grote liefde voor auto's heeft ertoe geleid dat wij deze werelden bij elkaar wilden brengen. Het was voor ons een simpele keuze om ons bedrijf te richten op het combineren van technologische ontwikkelingen op IT gebied met dat van de hedendaagse auto.

Steeds meer auto's worden namelijk voorzien van ingewikkelde software, sensoren en stuurprogramma's om het rijgemak te vergroten en de veiligheid van het voertuig te garanderen.

Drive by IT is gespecialiseerd in het configureren en personaliseren van deze software, zodat u uw voertuig écht naar eigen smaak kunt inrichten.

 

Car Diagnostics:

Wanneer er mechanisch iets mankeert aan het voertuig zullen de sensoren dit kenbaar maken door lampjes te laten branden op uw dashboard.

Het kan zijn dat deze storingen alleen op de achtergrond zichtbaar zijn en zich pas uiten wanneer deze de kritieke grens benaderen. Ook kunnen automonteurs en dealers deze storingen uit de ECU wissen, zodat het voor een consument (leek) lijkt alsof de auto niks mankeert.

Wij van Drive by IT vinden dit onsmakelijk en willen u als consument hiertegen beschermen en duidelijk inzicht geven in de technische staat van uw voertuig. Wij stellen een diagnose op van de eventueel aanwezige foutmeldingen en draaien dit rapport voor u uit.

Long Coding:

Dat vervelende gepiep wanneer je je gordel uitdoet voordat je de wagen parkeert, mistlampen die je eindelijk eens kunt gebruiken als dagrijverlichting of bochtenverlichting, je buitenspiegels automatisch laten in- of uitklappen bij het aan- of uitschakelen van de auto of je stadsverlichting (LED) in plaats van de standaard 75% verlichting op de volle 100% laten draaien? Het kan allemaal en dat zonder een schroevendraaier of moersleutel te gebruiken.

Door in te loggen op het besturingssysteem van uw voertuig kunnen wij deze opties naar smaak personaliseren. Snel, veilig en zonder sleutelwerk.

Focusgebieden:

Tel: +31 (0)647555866. Whatsappen kan ook.

Maandag t/m Vrijdag   17:00u - 22:00u

Zaterdag en Zondag    10:00u - 22:00u

15 JAAR ERVARING IN DE IT EN AUTOMOTIVE BRANCHE
ONZE DIENSTEN
ADRESGEGEVENS

Wij ondersteunen u graag bij de aanschaf van een auto. Kom bij ons langs en laat het voertuig controleren op een correcte KM-stand en op aanwezige foutcodes.

 

Verder helpen wij u graag de opties in uw voertuig te personaliseren en naar eigen smaak in te richten.

Car Diagnostics:

KM-stand controle, uitlezen foutcodes

Long Coding:

Gordelpiepje uitzetten,

Knipperlichten in ruststand aanzetten,

Mistlampen als adaptieve  bochtenverlichting of dagrijverlichting instellen,

Buitenspiegels automatisch laten inklappen etc.

Drive by IT

Zebraspoor 549

3605 HG Maarssen

Tel: +31 (0)647555866 

KvK nummer: 74365428

BTW: NL002175740B94

  • Dive By IT Facebook Page
  • Drive By IT Twitter Page

© 2020  drive-by-it.com   |   drive-buy-check.nl   |   Algemene voorwaarden