car wallpaper.jpg

Shared Mobility Services

The Future of Mobility!

Shared Mobility is een recente trend en heeft de voorkeur van automobilisten snel verschoven van autobezit naar alternatieve vormen van mobiliteit.

 

In een tijd waarin we steeds vaker vanuit huis werken, online onze boodschappen doen en de hoge ‘total costs of ownership’ van een voertuig doet men realiseren dat het huren of delen van een auto een kostenefficiënte manier is om autorijden leuk te houden. Tevens is het een handige manier om door het uitlenen van je auto extra inkomen te genereren.

 

Veel auto’s staan namelijk voor een groot deel van de dag stil, terwijl er mensen zijn die juist op die tijden een auto kunnen gebruiken, maar er zelf geen hebben. Car sharing verbindt deze twee zodat auto’s efficiënter gebruikt worden en het totale autobezit vermindert.

 

Met onze Car sharing oplossingen bieden wij mogelijkheden om op een handige manier auto’s te delen met vrienden, buurtgenoten of collega’s en tegelijkertijd extra geld te verdienen.

 

Wij bieden het platform waarmee klanten voertuigen kunnen reserveren, aan het einde van hun rit uitchecken en maken het zelfs mogelijk om het proces van de sleuteloverhandiging te automatiseren door het voertuig middels een mobiele app te openen en sluiten.

 

Als eigenaar van een deelauto kunt u in realtime uw voertuigpositie zien, bijhouden hoeveel kilometers er gereden wordt, realtime de technische staat van uw auto inzien, de actuele inhoud van de brandstoftank bijhouden en nog veel meer!

 

Corporate Car Sharing

 

Een flexibele en gebruiksvriendelijke mobiliteitsdienst voor het bedrijfsleven.

 

Deze oplossing voor het delen van bedrijfsauto's helpt bedrijven om beter te voldoen aan de mobiliteitsbehoeften van hun werknemers. Wij helpen bedrijven door op een duurzame manier de kosten te verlagen en besparen uw wagenparkbeheerders operationele en administratieve rompslomp.

 

Door uw werknemers in de gelegenheid te stellen om op elk moment gebruik te laten maken van een deelauto, maximaliseert deze service het voertuiggebruik, vermindert de CO2-uitstoot en vermindert de behoefte aan parkeerplaatsen rond uw bedrijfspand.

Het reserveren van een deelauto is nu makkelijker dan ooit!

 

Uw medewerkers boeken online een auto via de smartphone-app of het online reserveringsplatform. Vervolgens kunnen zij via de app de exacte locatie van het voertuig zien en eenmaal aangekomen bij het voertuig kunnen zij de auto ontgrendelen met de mobiele app of een RFID-kaart, de virtuele autosleutel.

 

Geen overbodige processen van sleuteloverhandiging en formulieren meer om je zorgen over te maken!

Neem contact met ons op

© 2021 Drive by IT | Automotive IoT Services & Software Development | info@drive-by-it.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | KvK nummer:74365428 | BTW: NL002175740B94

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin