Nieuwe autostoeltjes
car wallpaper.jpg

Born by Innovation

Wij brengen IoT naar de Automotive branche

Onze expertise in de IoT en onze grote liefde voor auto's heeft ertoe geleid dat wij deze werelden bij elkaar wilden brengen. Het was voor ons een simpele keuze om ons bedrijf te richten op het combineren van IoT ontwikkelingen met dat van de hedendaagse auto.

Full Service organisatie

Drive by IT kenmerkt zich als een complete service organisatie en levert slimme Automotive IoT oplossingen aan autodealers, leasemaatschappijen en garagebedrijven in het MKB en grootbedrijf. Of u nou op zoek bent naar een Fleetmanagementsysteem of door het gebruik van NextGen Telematica inzicht wilt krijgen in het rijgedrag van uw leaserijders. Voor ieder type & formaat wagenpark bieden wij een passende oplossing.

Drive by IT for Business

Met deze dienst leveren wij een PaaS oplossing voor dealers, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders. Wij geven via ons Cloud platform inzage in het verbruik, de technische staat van het voertuig en het algehele rijgedrag van klanten. Deze waardevolle data halen wij rechtstreeks uit de auto, correleren wij en stellen wij op een overzichtelijke manier beschikbaar op ons Cloud platform.

 

Met deze data kan nauwkeuriger geanticipeerd worden op toekomstige onderhoudsmomenten, kunnen klanten hiervoor proactief benaderd worden (voor werkplaatsbezoeken) en kunnen eventueel commerciële mailings worden opgesteld (denk bijvoorbeeld aan een herinnering voor de bandenwissel).

Voertuig specifieke data

Door de directe communicatie met de auto via de OBD poort hebben wij realtime inzicht in alle output die de auto uitzendt. Het systeem logt continu waardevolle gegevens die gebruikt kunnen worden voor analyses. Gegevens over bijvoorbeeld:​

  1. Het brandstofverbruik.

  2. Informatie over de toerenteller (RPM's) en snelheidsmeter.

  3. De rijveiligheid. (stuurgedrag, snelheidsovertredingen, slijtage etc.)

  4. Bandenspanning, accuspanning, inhoud van de brandstoftank en nog veel meer.

Neem contact met ons op

© 2021 Drive by IT | Automotive IoT Services & Software Development | info@drive-by-it.com

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | KvK nummer:74365428 | BTW: NL002175740B94

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin